Zo kun je volledig handsfree bellen met Siri en Google Assistent.

Met Siri en Google Assistent kan heel veel. Een van de meest praktische functies is de mogelijkheid om iemand te bellen middels voice calling. Zo kun je handsfree iemand bereiken wanneer je in de auto of op de fiets zit. Dit werkt meteen al goed als je het bedrijf of de persoon al kent en in je telefoonboek hebt staan.

Als je met andere bedrijven en vindbare personen wilt bellen, kan dat met Siri en Google Assistent óók volledig handsfree.

 

Hoe werkt handsfree bellen met Siri:

  1. Maak één keer (bij voorkeur als je nog niet onderweg bent) 1850 Nummerinformatie aan als contact. Het nummer is 1850. Makkelijkste is dit nummer op te slaan als ‘1850 Nummerinformatie”.
  2. Zeg tegen Siri ‘Hé Siri, bel 1850 Nummerinformatie’. Siri zal meteen bellen met 1850. Een contactpersoon neemt de telefoon op, zoekt het telefoonnummer op en verbindt dan direct met het gevonden nummer door.
  3. Voor alle volgende gesprekken volstaat ‘Hé Siri, bel 1850 Nummerinformatie’, en gaat de rest weer vanzelf.

 

Hoe werkt handsfree bellen met Google Assistent:

  1. Maak één keer 1850 nummerinformatie aan als contact. Het nummer is 1850. Het makkelijkste is dit nummer op te slaan als ‘1850 Nummerinformatie’.
  2. Houd de Google-assistent knop ingedrukt en zeg ‘Bel 1850 Nummerinformatie’ Je Google-assistent zal meteen bellen met 1850. Een contactpersoon neemt de telefoon op, zoekt het telefoonnummer op en verbindt dan direct met het gevonden nummer door.
  3. Voor alle volgende gesprekken kun je de Google-assistent knop indrukken en zeggen ‘Bel 1850 Nummerinformatie’ en de rest gaat weer vanzelf.

 

1850 Nummerinformatie is bereikbaar van 08.00-22.00 uur, 7 dagen per week.
Buitenlandse nummerinformatie en het doorverbinden kan via hetzelfde nummer, en altijd tegen het reguliere Nederlandse 1850-tarief. Binnen Europa, maar ook wereldwijd.

Ook buiten Europa

Van de meeste bedrijven, ook intercontinentaal, kunnen wij de nummers vinden en doorverbinden. Wil je voordelig voor het Nederlandse 1850 tarief naar personen in bijv. Azië, Amerika of Australië bellen, dan kun je ons ook het nummer doorgeven, dan bellen we dit nummer en verbinden je door.