Nummerinformatie

Nummerinformatie

Ben je op zoek naar een telefoonnummer? Maak dan gebruik van het nummerinformatie. We verbinden je direct door met het gewenste telefoonnummer. Wij zoeken het voor je op, verbinden je direct door en je ontvangt een gratis sms met het nummer dat wij voor je hebben gevonden.

Wat is een nummerinformatie?

Een nummerinformatie is een dienst waarbij onze medewerkers het gevraagde telefoonnummer zoeken en u direct doorverbinden. Het is niet altijd makkelijk om het gewenste telefoonnummer te vinden via het internet of op een website. Specialisten van een nummerinformatie kunnen snel de juiste systemen raadplegen om het telefoonnummer te achterhalen. Makkelijk en snel doorverbinden als je onderweg bent of het telefoonnummer zoekt. Een nummerinformatie kan ook nummers in het buitenland voor je vinden en je direct doorverbinden, tegen het Nederlandse tarief.

Direct laten doorverbinden

Doorverbinden?

Direct naar alle actieve én internationale telefoonnummers!

Telefoonnummer ontvangen per sms

Kosten?

1 Euro per minuut plus gebruikelijke belkosten.

Internationale nummers

Hoe snel?

Binnen één minuut!

Over nummerinformatie

1850 en 1888 zijn de nummerinformaties om u door te verbinden met nationale en internationale telefoonnummers. Bij een vraag, maken van een afspraak, storing of klacht wil je graag in contact komen met de persoon of organisatie. Wij behandelen dagelijks alle nummerinformatie verzoeken. Ons team is gespecialiseerd in het vinden en je snel door te verbinden met de gewenste persoon, organisatie of klantenservice. De kosten bedragen 1 Euro per minuut, plus je gebruikelijke belkosten.

Telefoonnummer zoeken!